Docentcode

Bij het aanvragen van het beoordelings- of docentexemplaar kreeg u via de mail inloggevens voor de cursus.  Hiermee heeft u speciale bevoegdheden gekregen. U krijgt na inloggen met die gegevens bijvoorbeeld direct de juiste antwoorden bij de vragen te zien en u kunt met die code het studentvolgsysteem gebruiken.

 

Bij die inloggegevens ontving u ook een viercijferige docentcode.  Die docentcode is heel belangrijk, omdat die code gebruikt wordt bij de koppeling student-docent. Zo 'weet' het systeem welke studenten bij welke docent horen.

 

Geef de docentcode aan de studenten die u wilt volgen in hun gebruik van deze website. Vraag hun om die code in te voeren bij het aanmaken van hun account. Ze kunnen de code ook achteraf opgeven.

 

Groepscode

Als u veel studenten begeleidt dan vindt u het misschien handig om ze per groep te kunnen sorteren in het studentvolgsysteem. Vraag uw studenten daarom om bij hun account een groepscode op te geven. U hoeft daarvoor niets in te stellen. Wel belangrijk is dat iedereen de groepscode op precies dezelfde manier invoert. Een korte eenduidige groepscode die u met elkaar afspreekt. 

 

De student voert de docentcode en de groepscode in bij het studentaccount, zie hieronder:

 

 

Docentcode vergeten?

U kunt uw code zien bij uw accountgegevens.