Het dietistisch consult is vernieuwd

De vijfde druk is verschenen. 

Meer info op: boomhogeronderwijs.nl

 

Dit deel van de website bevat materiaal voor docenten

 

Wat kunt u met een licentie?

U kunt met een licentie de volgende onderdelen raadplegen:

   • pdf met de 4e druk van Het diëtistisch consult,
   • studietaken,
   • video’s,
   • oefen- en observatielijsten,
   • toetsen.

De studietaken voor de practica en de toetsen maakt de student online. Via het studentvolgsysteem kunt u uw studenten hierbij op afstand begeleiden.

 

Welke extra functies heeft een docentaccount?

Met een docentaccount hebt u beschikking tot de volgende extra voorzieningen:

 

De docentenhandleiding

De uitgebreide docentenhandleiding is opgenomen onder het alleen voor docenten toegankelijke gedeelte. U kunt het direct lezen in de website, downloaden en printen of op uw computer of tablet bekijken.

 

Het juiste antwoord

Als u als docent bent ingelogd in het systeem, dan ziet u bij elke vraag direct het juiste antwoord ingevuld. Om de feedback te zien die de studenten krijgen klikt u op de 'antwoord indienen' button. Dit is vooral aan te raden bij tabellen en hyperlinks, want die vallen weg in het antwoordgedeelte en worden soms gebruikt in de feedback.

 

Studentvolgsysteem

Veel docenten vinden het prettig om te zien wat de vorderingen van hun studenten zijn in het gebruik van de cursus. Daarom bevat de website een studentvolgsysteem. Meer uitleg hierover vindt u hier.

 

Aanwijzingen alleen voor uw eigen studenten 

Het is mogelijk om op de pagina's opmerkingen te plaatsen die alleen uw eigen studenten te lezen krijgen. Die opmerkingen zijn alleen leesbaar voor uw studenten als zij uw code koppelen aan hun account. Meer uitleg hierover vindt u hier.

 

Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze helpdesk.